Diensten

Afgestemd op de vraag van onze klanten, heeft SAS in de loop der jaren een aantal specifieke expertises opgebouwd.

  • SAS maakt voor u een pc op maat op basis van uw persoonlijke behoeften. Wij staan u met veel plezier bij bij de samenstelling van uw pc, maar u heeft zeker en vast ook de mogelijkheid om zelf een aantal componenten te kiezen. Op die manier kan u kostenbewust uw eigen pc samenstellen en uw investering beperken tot hetgeen u nodig heeft.
  • Verder staan wij zelf in voor alle werkzaamheden met betrekking tot uw pc en dit niet alleen voor de pc's die u bij ons kocht. Herstellingen, herinstallaties, uitbreidingen, ontvirussen, back-ups maken,… wij staan klaar om u te helpen.
  • Wij bieden tevens advies inzake video-bewerking aan. Heeft u oude of nieuwe video-opnames, van een familiefeestje of van andere dierbare herinneringen, waarvan u een mooie montage wenst te maken of die u wil digitaliseren? Wij geven u graag enkele tips of overlopen samen met u wat u hiervoor nodig heeft.
  • Voor alle inlichtingen, advies, of prijsvragen kan u altijd bij ons terecht. Wij maken voor u graag een offerte op maat.

Indien uw behoeften heeft die niet gedekt worden door ons huidig aanbod, neem dan gewoon even contact op. Wij zetten ons graag in om u toch verder te helpen.